KARS / ARPAÇAY - Şehit Yusuf Özkaya İlkokulu

Şehit Yusuf Özkaya İlkokulu

Güvercin Köyü Arpaçay/KARS
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
Başarılar
2023/2024 eğitim öğretim yılı İstiklal Marşı´nı güzel okuma Yarışması İlkokullar arası birincilik.
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Özel araç ile sağlanmaktadır.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Kars Arpaçay Güvercin Köyü içerisinde yer almaktadır. Yakınında lojmanı bulunmaktadır. Lojman kullanılabilir durumdadır.
Kars il merkezine 40 km Arpaçay ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.